top of page

Skafferi under ytan.

Uppdaterat: 24 mars

"Endast 25 procent av den sjömat som vi äter kommer från svenska vatten. Den siffran behöver bli bättre och kan samtidigt göra gott. Bland annat med hjälp av ostron, musslor och tång i  marina kolonilotter – som till skillnad från fiskar också renar vattnet, det menar Maria Bodin, en av vinnarna av Circular Gastronomy Challenge 2024." (circulargastronomy.se)


 
 
 

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία

Kivik Tång fick Simrishamns kommuns Hållbarhetspris 2023

för "en innovativ anda med bas i lokalsamhället..."

 

Stöd gärna vårt ideella arbete

med valfritt belopp till Swish 123 162 08 97.

C4DC118C-1DC6-400D-B800-FB9ED5FD18A3_4_5005_c.jpeg

©2023 Föreningen Kivik Tång

bottom of page